Кралот Фелипе VI приреди Новогодишен прием за дипломатскиот кор

27 January 2022

Учество на Амбасадорот Крлиу на традиционалниот новогодишен прием за членовите на дипломатскиот кор во Шпанија, приреден од Неговото Величество Кралот Фелипе VI во Кралската палата во Мадрид.

 

Puede ser una imagen de 18 personas, personas de pie e interior