Во Мадрид промовирани туристичките потенцијали на Република Северна Македонија

27 January 2022

На тематски настан организиран од македонски туристички оператори, кои учествуваа на овогодишниот реномиран Саем за туризам – ФИТУР во Мадрид, пред шпанските тур-оператори успешно промовирани туристичките потенцијали и капацитети на Република Северна Македонија.

Puede ser una imagen de 9 personas e interior